Visionen bag StoryHunt er at skabe en platform for aktiv underholdning, som bringer os tættere sammen og giver os nye perspektiver. Men hvorfor synes vi, at det er vigtigt?


Aktiv underholdning

Vi tror på, at underholdning kan motivere os til at komme op af sofaen. Vi lever i en verden, hvor det aldrig har været nemmere at blive underholdt; streamingtjenester, gaming og et væld af skærme sikrer, at vi aldrig kommer til at kede os. Bagsiden af medaljen er, at de mange skærme i vores liv kan gøre os mere passive både fysisk og psykisk. Derfor handler StoryHunt om, at man skal bevæge sig ud i verden og blive en aktiv del af underholdningen. Vores koncept bygger i al sin enkelthed på, at man skal være ved bestemte punkter for at låse op for fortællingerne bag. 


Socialt samvær

Vi tror på, at oplevelser er bedst, når de deles. Derfor er målet med vores platform, at den skal opfordre til dialog og socialt samvær. Når man tager på en StoryHunt, er der derfor naturlige pauser i fortællingernes forløb, hvor man sammen kan reflektere. Desuden arbejder vi konstant på at skabe nye features, som kan gøre oplevelsen endnu mere social. Men hvad så, hvis man gerne vil have lidt tid med sig selv? Så gør man naturligvis bare det. Vores koncept giver fri mulighed for at tage en StoryHunt alene.


Nye perspektiver

Vi tror på, at underholdning er allerbedst, når vi lærer noget af den. Fakta er fint, men vores erfaring fortæller os, at vi lærer bedst, når vi kan relatere fakta til menneskelige behov, udfordringer og fortællinger. Derfor anvender vi storytelling til at formidle historisk fakta og udfordre status quo. Alt sammen med det formål at udvide vores brugeres perspektiv. 
 

Holdet bag

Bag StoryHunt står de tre stiftere, Mathias, Louis og Yassin. Mathias er CEO og står for koncept og vision, hvilket han har arbejdet på i forskellige afskygninger siden 2016. Louis er CTO og det er ham, du kan takke for, at teknikken bag StoryHunt fungerer. Det har han gjort siden første udgave af app’en i 2017. Yassin er CMO og sikrer, at vi har de rigtige partnere og leverer værdi for dem. Det har han gjort med stor succes siden 2018, hvilket betyder vi at vi i dag har partnerskaber i hele Norden. 

Foruden stifterne har vi to stjerneudviklere, Thea og Flemming, som hver dag bidrager til den voksende IT-infrastruktur, som understøtter, at folk kan tage på StoryHunts. Sidst men ikke mindst har vi to UX’ere, som er eksperter i at lytte til vores brugere, så vi leverer så god en brugeroplevelse som muligt.

Kunne du tænke dig at blive en del af StoryHunt? Vi er altid på udkig efter passionerede mennesker, som tror på vores vision. Du kan til enhver tid finde ledige stillinger her.